onsdag, 13. november 2019

 

 OPPRYKK TIL 5. DIVISJON!

 

 

 

 

 


4-0-SEIER MOT HSH SIKRER TREDJE OPPRYKK PÅ 5 ÅR

Prisdryss: Ola, Bjørn Erik og Fredrik henter pokalene
I forkant av banketten i Kristiansand ble Årets spiller og Årets arnadøl kåret, og begge endte med klare seire til henholdsvis Ola Haug og Bjørn Erik Skjelbred, mens Fredrik Fevang gjenerobret toppskårerpokalen som de to siste sesongene har vært hos Marius Bergsholm og Mats Andreassen.
Andreplass for knallsterkt Arnadal 2 i Skagerak
Årets Skagerakturnering endte med sølvpokal for Arnadal 2, som vant alle sine kamper i gruppespillet på lørdag og fulgte opp med å gå videre fra mellomspillet på søndag og deretter ta seg videre fra åttedelsfinale, kvartfinale og semifinale. I finalen var gutta sluttkjørte og tapte greit for PWC Kristiansand. Allerede etter lagtrekningen på fredag seilte Arnadal 2 opp som favoritter på papiret, og det knallsterke laget med blant annet Bjørn Erik Skjelbred, Petter Bruer Hanssen , Halvard Anholt, årets spiller Ola Haug og ikke minst Skagerak-toppscorer Henrik Landsverk levde opp til de skyhøye forventningene. |>KAMPLISTE
HSH – Arnadal 0-4:
Arnadal sikrer opprykk med overbevisende borteseier i seriefinalen
Det ble Bruer Hanssen-show på kunstgresset i Hof torsdag
Anført av en Petter Bruer Hanssen i praktslag på midtbanen tok Arnadal en overbevisende seier i årets siste seriekamp borte mot et hardtarbeidende HSH-lag. Det var vår første smak av kunstgress siden sommerpausen, men Sletta-spesialistene viste at de kan spille KG-ball også, og i en glitrende gjennomført førsteomgang var hele gjengen påskrudd. Bruer satte inn 0-1 på straffe etter ett av flere Skjelbred-raid, før en nydelig trekant mellom Bruer, Anholt og Fevang sikret 0-2 til pause. Etter pause la Anholt på til 0-3 før Fevang satte spikeren i kista etter nok et Skjelbred-forarbeid.
 
|>KAMPFAKTA |>STATISTIKK MOT HSH
Arnadal – TFK 2 7-3:
Storseier mot serielederne holder liv i opprykksdrømmen
Bjørn Erik var kampens store spiller mot TFK, her i fargene til FKT
Etter tre strake tap mot TFK 2 på Tønsberg gressbane de siste to sesongene fikk Arnadal endelig full uttelling og en slags revansje da topplaget i 6. divisjon gjestet en høsttung Sletta på lørdag. TFK manglet sin superspiss Reidar Lindqvist, men vi manglet til gjengjeld vår kanskje viktigste mann denne sesongen, Ola Haug. Så oddsene var jevne før kampen Men det var Arnadal som ville mest, spilte best og scoret flest, ikke minst takket være en vanvittig førsteomgang av banens store spiller Bjørn Erik Skjelbred og en ketsjupaktig andreomgang av Fredrik Fevang.
 
|>KAMPFAKTA |>STATISTIKK MOT TFK 2
Arnadal – Brunlanes 8-1:
Ketsjupeffekten mot uortodoks motstand
Spillende trener Skjelbred med to pinner i kalasseier
Arnadal var revansjlystne når Brunlanes gjestet Sletta på lørdag, etter 1-3 borte i våres. Og mens førsteomgang ble en relativt jevnspilt affære, som Arnadal vant 2-1, ble andre en total overkjøring mot en motstander som lå med halvparten av spillerne i angrep, halvparten i forsvar, og hvor alle driblet hver gang de fikk ballen. Det utnyttet målkåte arnadølinger til gagns. Bjørn Erik Skjelbred, Fredrik Fevang og Ola Haug scoret hver sin dobbel, mens John Kristian Gurijordet satte inn ett og sørget deretter for et Brunlanes-selvmål. Dermed har Arnadal nå opprykket i egne hender.
 
|>KAMPFAKTA |>STATISTIKK MOT BRUNLANES
Arnadal – Barkåker 3-2:
Deilig seier når Ola setter 3-2 i sluttminuttene
Ola Haug: Han gjør det igjen
For femte gang på seks kamper nikket midtstopper Ola Haug inn en corner, og denne gangen kunne ikke tidspunktet vært bedre: på stillingen 2-2 med bare ett minutt igjen. For andre kamp på rad hadde Arnadal rotet bort en ledelse i andre omgang, etter at Fredrik Fevang hadde satt inn to scoringer i første. I andre omgang tok Barkåker over, og det er noe som tyder på at de fire treningene vi har hatt på Sletta i år blir i knappeste laget. Etter seieren inntar Arnadal nå 2. plass på 6. divisjonstabellen.
 
|>KAMPFAKTA |>STATISTIKK MOT BARKÅKER
Arnadal – Halsen 2 2-2:
Arnadal roter bort 2-0-ledelse etter god førsteomgang
Fevang med mål og målgivende
Hvert av lagene hadde hver sin omgang da et ungt og kvikt Halsen 2-lag gjestet Sletta til utsatt torsdagskamp. Arnadal tok tak og leverte en solid førsteomgang, anført av en Fredrik Fevang i fin form. Han leverte målgivende til Mats Andreassen før han selv satte inn 2-0 med et pent langskudd. I andre omgang tok Halsen over og våre menn klarte ikke å finne ut av det. 2-2 var et greit resultat kampen sett under ett.
 
|>KAMPFAKTA |>STATISTIKK MOT HALSEN 2
Arnadal – Tjølling 4-3:
Seier i sluttsekundene i målrik affære
Jørgen Haug tegnet seg på scoringslisten igjen
Det ble en thriller da Arnadal tok imot et revansjesugent Tjølling-lag på Sletta. Lagene fulgte hverandre i målprotokollen og Arnadal måtte ta ledelsen fire ganger før Tjølling til slutt ikke hadde tid til å utligne flere ganger. Jørgen Haug scoret dagens kanskje mest imponerende mål da han satte inn sitt første siden 2016-sesongen, mens Ola Haug scoret for fjerde kamp på rad etter corner fra Halvard Anholt og spissene John Kristian Gurijordet og Fredrik Fevang satte inn hver sin goal etter pasning fra Mats Andreassen. Sistnevnte scoring ble det avgjørende med bare sekunder igjen på stadionuret.
 
|>KAMPFAKTA |>STATISTIKK MOT TJØLLING
Arnadal – Nøtterøy 1-1:
Poengdeling i TV-sendt toppoppgjør
Med Vidar Davidsen (til venstre) som ekspertkommentator var det duket for TV-sendt toppoppgjør fra i strålende sol på Sletta. Og det ble en jevn og velspilt kamp med ganske så høyt tempo mellom to gode lag. Og etter én scoring til hvert av lagene i andre omgang ga nok uavgjort et riktig bilde av kampen. Ola Haug, som har utviklet seg til en målgarantist og superstopper i én pakke, headet inn en corner fra Anholt for tredje kamp på rad og kunne med rette feire med sin noe mer berømte utleier etter kampen.
 
|>KAMPFAKTA |>STATISTIKK MOT NØTTERØY
Arnadal – Nesjar 2-1:
Sletta er åpnet for sesongen: Ny seier mot Nesjar
Danny var nok en gang vår reddende engel i buret
Arnadal hjemmeåpnet for sesongen med å slå Nesjar for andre gang i år. Det var imidlertid et langt bedre Nesjar-lag denne gangen, og det var en jevn kamp hvor vi hadde marginene på vår side. Den nye cornertrusselen Halvard Anholt/Ola Haug slo til igjen etter pause, før Nesjar utlignet. Men helt på slutten dukket en gammel og god Arnadal-kombinasjon opp da Eivind Gundersen serverte et nærmest ferdigscoret innlegg til Fredrik Fevang som kunne styre inn sitt femte for sesongen med pannebrasken.
 
|>KAMPFAKTA |>STATISTIKK MOT NESJAR
HSH – Arnadal 1-3:
To mål av debutant Gurijordet sikrer seier i Svarstad
Ola Haug var Arnadals beste, sammen med John Kristian.
John Kristian Gurijordet debuterte med brask og bram for Arnadal da vi tok vår første seier på fem kamper. Unggutten var på pletten allerede før kvarteret var gått og la på ett til i andre omgang før Ola Haug fastsatte sluttresultatet ved å heade inn Halvard Anholts corner. Arnadal var det klart beste laget i Svarstad og kunne ha vunnet med større sifre.
 
|>KAMPFAKTA |>STATISTIKK MOT HSH
Tredjegenerasjons goalgetter tilbake til Arnadal
17-åringen John Kristian Gurijordet, som er sønn av 80- og 90-tallsstjerna Stig Magne Hansen og barnebarn av Arnadals storscorer fra 60- og 70-tallet Per Willy Hansen, har signert for Arnadal. Gurijordet kommer fra juniorfotball på Stokke, men har bestemt seg for å ikle seg den ærverdige blå drakta isteden. Det er knyttet til store forventninger til unggutten, for pappa Stig Magne scoret 11 og ble toppscorer i sin første sesong som 17-åring i 1986, mens bestefar Per Willy også scoret sine første mål som 17-åring - 4 i tallet i 1961-sesongen. Per Willy er for øvrig tredje mestscorende gjennom tidene for Arnadal med sine 94 mål.
TFK 2 – Arnadal 3-1:
TFK og Lindqvist for sterke på gressbanen
Årets spiller 2017, Erlend Karlsen, scoret og ble kåret til BB i gjesteopptredenen
For tredje gang på et år gjestet vi Tønsberg gressbane for å møte Reidar Lindqvist og TFK 2 til dyst. For tredje gang tok vi ledelsen 1-0 i andre omgang. Og for tredje gang måtte vi dra hjem uten poeng etter en TFK-snuoperasjon på slutten. Det begynner å bli hakk i plata. Forskjellen denne gang var dog at Erlend Karlsen gjorde et gledelig comeback, som han kronet med en perlescoring og BB-pris.
 
|>KAMPFAKTA |>STATISTIKK MOT TFK 2
Brunlanes – Arnadal 3-1:
Nytt bekjentskap som Arnadal ikke finner ut av
Anholt scoret og var vår bestemann
Våre utvalgte tok turen til Helgeroa-området for andre gang i år, denne gangen til Brunlanes, et lag Arnadal aldri har møtt, men som har rykket seg opp fra 8. divisjon i løpet av de siste årene. Og det skulle bli en vrien kamp mot et spillende og teknisk lag som Arnadal aldri fant helt ut av. Bare Anholt hadde skikkelig krutt i støvlene og saft i beina denne dagen. Det holdt til null poeng.
 
|>KAMPFAKTA |>STATISTIKK MOT BRUNLANES
Barkåker – Arnadal 1-1:
Poengdeling i Match of the Day på Barkåker
Regjerende årets spiller Danny Johansen storspilte i TV-kampen
I den TV-sendte kampen fra Barkåker fikk publikum se et seigt Arnadal-lag før pause, og Barkåkers ledelse var fortjent. Høyere press og mer trøkk etter pause sørget for utligning, og på slutten kunne det ha vippet begge veier i øsende regnvær på Barkåkers fine naturgress. Uavgjort var kanskje et greit resultat. Sisteskanse Danny Johansen holder oss inne i kampen med noen feberredninger på slutten.
 
|>KAMPFAKTA |>STATISTIKK MOT BARKÅKER
Halsen 2 – Arnadal 2-2:
Poengdeling i rotete kamp på Halsen
Andreassen viste klasse da han scoret i sin andre kamp på rad.
Det ble en noe rotete krigekamp i årets kamp på Bergeskogen, som vi tidlig ledet etter effektivt angrepsspill i første omgang, men som i andre omgang ikke var like velspilt av oss. Honnør til forsvaret som holdt Halsen unna i stor grad. Vi tar med oss ett poeng fra Halsen, og det er første gang på de tre forsøkene vi har hatt i 6. divisjon. Fredrik Fevang og Mats Andreassen scoret målene i første.
 
|>KAMPFAKTA |>STATISTIKK MOT HALSEN 2
Tjølling – Arnadal 3-5:
Målrikt og ambulansefullt når Arnadal reiser kjerringa
Fevang med to mål og to målgivende
Etter det forsmedelige nederlaget mot Nøtterøy sist, reiste Arnadal kjerringa i en litt mer velspilt kamp fra vår side borte mot Tjølling. Det var ganske jevnt spillemessig, men Arnadal lå foran i målprotokollen, blant annet takket være en scoring av Eivind Gundersen som nå har 1,15 i odds som årets mål. Etter en 30 minutter lang ambulansepause for utfrakting av skadet Tjølling-stopper, kom Arnadal heltent tilbake på banen, og Fevang punkterte med 5-3-scoringen etter få sekunder.
 
|>KAMPFAKTA |>STATISTIKK MOT TJØLLING
Nøtterøy – Arnadal 6-1:
Juling i Nesskogen
Arnadal fikk seg en leksjon av et ungt og løpssterkt Nøtterøy-lag i årets andre seriekamp. Det var lite som stemte for et tungt Arnadal-lag, som virket preget av at bingen til Bue er en del mindre enn banen i Nesskogen. Mats Andreassen scoret vårt trøstemål på straffe.
 
|>KAMPFAKTA |>STATISTIKK MOT NØTTERØY
Nesjar – Arnadal 2-4:
Seier i serieåpningen, Skjelbred i knallform
25.4.2019
Spillende trener Bjørn Erik Skjelbred scoret to - nesten tre.
Arnadal serieåpnet i årets 6. divisjon mot  nylig nedrykkede Nesjar, som ble jumbo i fjorårets 5. divisjon. Og våre gutter var klare for oppgaven og viste raskt hvor poengene skulle havne. Bjørn Erik Skjelbred var i storform og scoret i praksis tre mål, selv om det ene må registreres som selvmål. Mål ble det også på Halvard Anholt i sin andre debut for Arnadal. Fredrik Fevang noterte seg på sin side for tre målgivende.
 
|>KAMPFAKTA |>STATISTIKK MOT NESJAR
Halvard Anholt går tilbake til moderklubben DESEMBER 2018
Den nest beste Anholten Arnadal har fostret opp er tilbake i moderklubben.
Arnadal begynner forsesongen slik toppklubber ofte gjør det – med storsigneringer. Det er Halvard Anholt som nå endelig er signert tilbake fra Stokke, etter 20 års jakt. Arnadal har forsøkt å lokke yngstemann Anholt tilbake til Sletta nesten hver sesong etter at han signerte for Stokke i 1999, men han har bare fnyst av forsøkene. Det viste seg altså at det som skulle til, var at han ble så gammel at han ikke lenger følte seg trygg på plassen i Stokke. Anholt vil tilføre løpskraft, duellspill, rutine og forhåpentligvis noen gode pasninger til midtbanen vår. Vi fikk aldri Vebjørn, men vi fikk det nest beste.
Bjørn Erik Skjelbred tar over etter Ola Haug
Skjelbred er ny A-lagstrener.
Ola Haug legger trenerkarrieren på is etter å mislyktes totalt med bare 7. plass i 6. divisjon i fjor. Til sammenligning klarte Svein Andreassen 5. plass i 2017. Dermed ble Haug stemt ut av en enstemming spillerstall, og ny mann ut som spillende trener er stortalentet Bjørn Erik Skjelbred. Det er ventet mer kynisme og nådeløshet, særlig rettet mot Andy. Vi ønsker Skjelbred lykke til!
 

INGEN FLERE KAMPER DENNE SESONGEN

Fredrik Fevang 17
Ola Haug 7
Bjørn Erik Skjelbred 6
Mats Andreassen 4
John Kristian Gurijordet 4
Fredrik Fevang 11
Halvard Anholt 9
Bjørn Erik Skjelbred 7
Andreas Hvidsten 4
Mats Andreassen NY 2018
Even Høifødt NY 2018
RELANSERING
  ArnadalFotball.net er en videre-føring av den gamle AFOH, som var Arnadals hjemmeside fra 1997-2011.