SERIEKAMP NR. 11 - SLETTA - 27. AUGUST 2019

 

ARNADAL

4 − 3

TJØLLING

J.Haug, Gurijordet, O.Haug, Fevang

(2 − 1)

 

Vi vinner fortjent i det som ble en lite velspilt, men mål og dommeravgjørelser tatt i betraktning, sikkert underholdende affære for en god del oppmøtte arnadølinger. Jørgen viste tidlig målteften han innehar da han med venstrebenet satte ballen sikkert i mål fra skrått hold. Videre var kampen jevn og uten sjanser før kampens minst sympatiske spiller løp seg fri på venstresiden og satte inn utligningen.

Vi skulle allikevel lede til pause da et fint gjennomspill fra Mats satte John Kristian i scoringsposisjon. Der gjorde unggutten alt riktig. Etter pause var vi best og skapte mest, men Tjølling fortsatte å utligne resultatet i kampen. Begge ganger fra straffemerket etter hands-avblåsninger. Dommer skal i alle fall ha for at han var konsekvent ifht hands.

3-2, ved Ola, assistert av Halvard fra hjørnespark, og overtidsscoringen til Fredrik, etter nok en pasning fra Mats, sørget for at vi dro i land en velfortjent trepoenger. Seieren gjør at vi henger med i toppen av divisjonen.

Ola og Halvard deler målpoeng for fjerde kamp på rad, og etter denne kampen deler de også broderlig på bestemannsprisen.

 
1-0 Jørgen Haug [Bjørn Erik Skjelbred] VENSTRE 16-METER GJ.BRUDD
Skjelbred med et fint gjennomspill mot venstre, hvor eldstemann Haug gjorde resten av jobben på sterkt vis da han holdt forsvarerne unna, dro seg mot venstre og avsluttet med et teknisk godt skudd med venstrefoten som satt limt via lengste stolpe og inn.
2-1 John Kristian Gurijordet [Mats Andreassen] HØYRE 16-METER GJ.BRUDD
Andreassen med et kjapt gjennomspill til en muligens offsideplassert Gurijordet, som takket og bukket for sjansen: avsluttet kontant ned til venstre.
3-2 Ola Haug [Halvard Anholt] HODET 5-METER CORNER
Nydelig corner fra venstre, møtt av et like nydelig hodestøt fra Haug - kontant inn i venstre hjørne.
4-3 Fredrik Fevang [Mats Andreassen] HODET 5-METER CORNER
Et sleivspark i Tjølling-forsvaret etter et kast sendte Andreassen igjennom, og fra hjørnet av femmeteren slo han ballen på tvers til Fevang som ikke kunne unngå å score på åpent mål.
NR   SPILLER KAR MÅL ASS KORT SJA PAS
    Daniel Johansen            
    Eivind Gundersen          
    Andreas Hvidsten            
    Henrik Landsverk            
    *Ola Haug   1        
    Halvard Anholt     1      
    Amund Hansen            
    Bjørn Erik Skjelbred     1      
    Even Høifødt          
    Jørgen Haug   1      
    Fredrik Fevang   1        
Mats Andreassen     2    
John Kristian Gurijordet   1      
Håvard Glosli          
Sigvald Wetrhus          
JOHANSEN
 

O.HAUG

 

LANDSVERK

 
GUNDERSEN  

HVIDSTEN

 

ANHOLT

 

A.HANSEN

 

SKJELBRED

 

HØIFØDT

 
 

J.HAUG

 

FEVANG

 
 

 

 

   

KAR=KARAKTER, ASS=ASSIST, SJA=SJANSER, PAS=SJANSESKAPENDE PASNING

Arnadal – Tjølling 4-3 (2-1)

Dramatikk i Arnadal med seiersmål på overtid signert målgarantisten Fredrik Fevang. Jørgen Haug, John Kristian Gurijordet og Ola Haug scoret de øvrige. Ola Haug scoret i sin fjerde kamp på rad fra midtstopperposisjon, og er en het Fantasy-kandidat i lavere divisjoner. Dagens dommer dømte to billige straffer til bortelaget som satte sinnene i kok hos hjemmepublikumet.

  • RUNDENS LAG I TB: Henrik Landsverk
  • Vår andre seier over Tjølling for sesongen.
  • Ola Haug scoret på corner fra Anholt for fjerde (4) kamp på rad! Det må jo være en slags rekord for en midtstopper.
  • De eneste spillerne som har scoret i fem kamper eller mer på rad for Arnadal er: Fredrik Fevang (14), Kim Lerstang (8), Thomas Tuft (5) og David Hellerud (5).

 

 

KAMPREFERAT AV OLA HAUG OG FREDRIK FEVANG.