SERIEKAMP NR. 3 - LØVESKOGEN KG - 7. MAI 2019

 

TJØLLING

3 − 5

ARNADAL

 

(2 − 3)

Fevang 2, Wetrhus, Gundersen, Andreassen

Sesongens tredje seriekamp, også denne på bortebane, skulle bli en deilig revansj etter den elendige kampen mot Nøtterøy i forrige serierunde.

Tjølling plukket greit med poeng i fjorårets 5. div., men rykket allikevel ned. Denne sesongen startet de sterkt med en overbevisende 3-poenger i første og eneste kamp før de blå fra bygda kom på besøk. Med dette i bakhodet visste vi at kampen om poeng på Løveskogen kunstgress, ville bli tøff
Det startet jevnt og uten uttelling for begge lag første 15. Men målene skulle komme. Først ut var Sigvald som via en Tjølling-spiller plasserte ballen lavt til høyre for keeper. Reduseringen på corner kom fort, men et sinnsykt langskudd fra Eivind, og et nydelig angrep med Fredrik og Mats i hovedrollene, gjorde at vi kort tid før pause ledet med 2. Tjølling sin gode venstrekant reduserte rett før pause og vi tok med oss +1 i målforskjell til 2. omg.

Et stort antall sjanser til begge lag preget siste 45. Allikevel klarte hvert av lagene bare å produsere èn scoring frem til det siste kvarteret gjenstod. En alvorlig skade på en Tjølling-spiller utsatte de siste minuttene med en halvtime, og når kampen fortsatte, var det vi som tilsynelatende var minst påvirket av pausen. Fredrik var lur, god og punkterte kampen med sin andre scoring, og lagets femte.

Fredrik best denne dagen. Stian følger på med en god prestasjon i buret. Stort pluss også til resten av kollektivet i en kamp hvor mye fungerte.

 
0-1 Sigvald Wetrhus [Halvard Anholt] VENSTRE UTE RETUR
Pent angrep der Fevang spiller fri Anholt på et løp på venstre. Han skjærer inn mot mål og prøver en avslutning som keeper redder, men bare får slått ut til Wetrhus som står på 17 meter og fyrer av på halvspretten med venstre. Ballen treffer et Tjølling-bein og sniker seg inn ved nærmeste bak en utspilt keeper.
1-2 Eivind Gundersen [Fredrik Fevang] HØYRE UTE PASNING
Arnadal har fått frispark dypt i banen på høyre. Hvidsten slår mot boksen hvor Fevang går opp og stusser videre til Gundersen, som har en halvmeter rundt seg og fra 18 meter fyrer av en utsøkt halvvolley på oppspretten som fyker inn i nærmeste kryss. Teknisk vanskelighetsgrad: 10/10.
1-3 Mats Andreassen [Fredrik Fevang] HØYRE 16-METER PASNING
Anholt finner Fevang i én-mot-én-posisjon på venstre. Han dribler bort Tjøllings bakerste mann, fortsetter inn i boksen og slår en perfekt flat ball inn mellom keeper og forsvaret til Andreassen, som kan bredside inn sitt andre for sesongen.
2-4 Fredrik Fevang [Andreas Hvidsten] HØYRE 16-METER PASNING
Fevang får sin tredje store mulighet på tre minutter når Hvidsten feier en god ball inn fra høyre. Et godt mottak med venstre gir Fevang tid og rom til å prikke ballen lavt inn ved nærmeste fra 13 meter.
2-5 Fredrik Fevang HØYRE UTE VUNNET
Høyt press av Bue og Fevang like etter at kampen er satt i gang igjen etter en ambulansepause. Sistnevnte rapper ballen fra en forsvarer og fyrer av et godt skudd fra 20 meter som kommer bardust på en noe feilplassert keeper.
NR   SPILLER KAR MÅL ASS KORT SJA PAS
    Stian Øverby          
    Andreas Hvidsten     1    
    Henrik Landsverk          
    Petter Bruer Hanssen          
    Ola Haug          
    Halvard Anholt     1    
    Bjørn Erik Skjelbred          
    Sigvald Wetrhus   1      
    Eivind Gundersen   1      
    Mats Andreassen   1      
    *Fredrik Fevang   2 2  
Magnus Bue        
Even Høifødt        
ØVERBY
 

O.HAUG

 

BRUER

 
HVIDSTEN  

LANDSVERK

 

ANHOLT

 

SKJELBRED

 

WETRHUS

 

GUNDERSEN

 
 

ANDREASSEN

 

FEVANG

 
 

 

 

   

KAR=KARAKTER, ASS=ASSIST, SJA=SJANSER, PAS=SJANSESKAPENDE PASNING

Tjølling – Arnadal 3-5 (2-3)

Bortelaget tilbake på vinnersporet etter nedturen mot NIF sist. Fredrik Fevang beviste at han ikke har glemt hvordan det er å score mål og nettet to ganger. Sigvald Wetrhus og Mats Andreassen scoret hvert sitt. Eivind Gundersen scoret årets mål allerede i tredje serierunde med en liggende halv volley med utsiden av foten fra cirka 25 meter. Fevang var aller best og keeper Stian Øverby nest best på et sprudlende Arnadal. Kampen ble stoppet i en halvtime grunnet en nakkeskade på en Tjølling-spiller som ble hentet i ambulanse.

  • Arnadals første kamp mot førstelaget til Tjølling siden 1965. Da ble det 0-4-tap borte.
  • I tillegg bare vår andre seier mot førstelaget til Tjølling gjennom tidene. Forrige seier kom 4. august 1962, med sifrene 4-2. Målscorere i den kampen var Olav Anton Wåle (2), Thor Døvle og Per Willy Hansen.
  • Debut for Ola Haug / Petter Bruer Hanssen som stopperduo.
 

KAMPREFERAT AV OLA HAUG / FREDRIK FEVANG.