SERIEKAMP NR. 14 - SLETTA - 21. SEPTEMBER 2019

 

ARNADAL

7 − 3

TFK 2

Fevang 4, Skjelbred 2, Wetrhus

(3 − 2)

Djalila 2, Eftedal

-

 
1-0 Bjørn Erik Skjelbred [Petter Bruer Hanssen] VENSTRE 16-METER SOLO
Bruer Hanssen sprer en nydelig crosser ut til Skjelbred på høyrekrittet. Derfra tar Arnadal-kanten med seg ballen innover på et vakkert dribleraid som gjør opptil flere TFK-forsvarere svimle, før han til slutt avslutter med et frekt venstrebeinsskudd inn ved lengste.
2-1 Bjørn Erik Skjelbred [Jørgen Haug] HØYRE 5-METER INNLEGG
Bruer slår et dypt frispark inn i feltet, hvor Haug går høyest og stusser ballen videre mot bakre. Der dukker målsniken Skjelbred opp, tar ned ballen og bredsider inn sitt andre for dagen fra spiss vinkel.
3-2 Fredrik Fevang [Bjørn Erik Skjelbred] HØYRE 5-METER RETUR
Skjelbred fortsetter å herje på høyrekanten. Han kommer seg til dødlinja og slår inn på tvers av mål der Haug er i duell med én keeper og to forsvarere. Keeper får bare halvklarert, og ballen havner i fanget på Fevang på bakre, som setter nedfallsfrukten opp i nettaket med en høyre halvvolley fra 3 meters hold.
4-2 Fredrik Fevang HØYRE 5-METER FEIL/SOLO
TFK triller ballen tilbake til egen keeper i oppspillsfasen, og Fevang hugger til når keeper får et dårlig førstetouch. Han rapper ballen, går forbi den utspilte keeperen og setter ballen i åpent mål.
5-2 Fredrik Fevang [Halvard Anholt] HØYRE 16-METER PASNING
Arnadal broderer seg gjennom TFK-forsvaret med et nydelig angrep fra høyre mot venstre som involverer Hvidsten, Skjelbred og Anholt før sistnevnte sindig finner Fevang fri til venstre i boksen. Han setter inn hattricket med en lav Solskjær-aktig bredside inn i lengste hjørne.
6-2 Sigvald Wetrhus [Halvard Anholt] HØYRE 5-METER INNLEGG
En av flere gode cornere fra Anholt blir bare halvklarert av TFK-forsvaret og havner hos Wetrhus på hjørnet av 5-meteren. Til tross for at han må hente skuddet litt bak seg, får han i vei en perfekt buet volley som går over keeper og i tillegg setter forsvareren på streken ut av spill.
7-2 Fredrik Fevang [Andy Hvidsten] HØYRE 16-METER GJ.BRUDD
En perfekt vektet og vinklet pasning fra Hvidsten på høyre går akkurat over førsteforsvareren og finner Fevang på løp igjennom. Spissen tar med seg ballen på brystet og blir så møtt av en keeper som klarer å hindre skudd i første omgang, men ballen havner tilbake hos Fevang som kan sette inn sitt fjerde for dagen med høyrefoten.
NR   SPILLER KAR MÅL ASS KORT SJA PAS
    Daniel Johansen            
    Andreas Hvidsten     1      
    Henrik Landsverk            
    Petter Bruer Hanssen     1      
    Kjetil Aamodt            
    Halvard Anholt     2      
    Erlend Karlsen            
    *Bjørn Erik Skjelbred   2 1      
    Sigvald Wetrhus   1        
    Jørgen Haug     1      
    Fredrik Fevang   4        
Håvard Glosli          
Amund Hansen          
JOHANSEN
 

K.AAMODT

 

BRUER

 
HVIDSTEN  

LANDSVERK

 

ANHOLT

 

KARLSEN

 

SKJELBRED

 

WETRHUS

 
 

J.HAUG

 

FEVANG

 
 

 

 

   

KAR=KARAKTER, ASS=ASSIST, SJA=SJANSER, PAS=SJANSESKAPENDE PASNING

Arnadal – TFK 2 7-3 (3-2)

Festfotball fra hjemmelaget som fortsetter å storspille på eget gress. Fredrik Fevang fant nettmaskene fire ganger. Kampens store spiller var Bjørn Erik Skjelbred som beviste hvorfor Glasgow Rangers burde ha signert han da han studerte økonomi i Skottland. Sigvald Wetrhus sørget for at det ble totalt sju scoringer mot serielederen. Thomas Eftedal og Waziri Djalila (2) nettet for bortelaget.

  • Vår 8. strake kamp uten tap.
  • Vår første seier mot TFK 2 siden vi vant 4-1 borte i 7. divisjon i 2016.
  • Bjørn Erik Skjelbred skåret sitt 29. og 30. A-lagsmål for Arnadal. Han passerte dermed Erlend Karlsen og Øystein Davidsen.
  • Sigvald Wetrhus scoret for tredje gang mot TFK 2 - på fem kamper.
  • Fredrik Fevang noterte seg for sitt 80. hattrick for Arnadal. Dermed har han scoret minst ett hattrick i hver eneste sesong siden han endte hattrickløs i 1996-sesongen.
  • Arnadal er nå sikret opprykk med seier i siste kamp mot HSH.

 

 

KAMPREFERAT AV OLA HAUG OG FREDRIK FEVANG.