SERIEKAMP NR. 7 - TØNSBERG GRESSBANE KG - 11. JUNI 2019

 

TFK 2

3 − 1

ARNADAL

Lindqvist 2, Viken

(0 − 0)

Karlsen

Tøff bortekamp i nest siste runde før ferien. TFK 2 har toppet divisjonen hele vårsesongen og stort sett feid all motstand av banen. De var gode også i fjor. To hederlige tap ble vår fasit mot dem da.

Vi hang i tauene fra start, men kom oss unna de første 20 uten baklengs. Situasjonen så bedre ut for hvert minutt vi nærmet oss pause, og i midtveispraten var det optimisme å spore. Vi fortsatte å være gode, og etter ca. 60 min var Erlend sin venstrefot akkurat så deilig som vi vet den kan være da hans velplasserte skudd passerte TFK-keeperen. Kort tid etter vårt ledermål mistet vi kontrollen på en situasjon som absolutt var kontrollerbar. 1-1 var et faktum, og kampen vippet lenge på denne stillingen.

Dessverre var det TFK som kunne lande 3 poeng på sin side av vippepunktet. Vi dro hjem med ingenting annet enn en god treningsøkt og vissheten om at vi hadde gjennomført en ganske god kamp. Unntaket var Erlend og Ola som kunne ta med seg hver sin halvdel av bestemannsprisen i bilen hjem til Oslo.

Vår elskede hjemmebane nærmer seg strøken og spillbar tilstand, men vi tar ingen sjanser og flytter dermed også vårens siste hjemmekamp til bortebane. Vi gleder oss stort til 8 hjemmekamper kommende høst!

 
0-1 Erlend Karlsen [Halvard Anholt] VENSTRE UTE PASNING
Anholt fører opp sentralt og finner Karlsen i rommet utenfor boksen. Han forserer et par meter og fyrer av et strålende langskudd som keeper er sjanseløs på.
NR   SPILLER KAR MÅL ASS KORT SJA PAS
    Daniel Johansen            
    Andreas Hvidsten            
    Henrik Landsverk            
    Kjetil Aamodt            
    Ola Haug            
    Halvard Anholt     1      
    *Erlend Karlsen   1        
    Bjørn Erik Skjelbred            
    Eivind Gundersen            
    Mats Andreassen            
    Fredrik Fevang            
Magnus Bue        
JOHANSEN
 

O.HAUG

 

K.AAMODT

 
HVIDSTEN  

LANDSVERK

 

ANHOLT

 

KARLSEN

 

SKJELBRED

 

GUNDERSEN

 
 

ANDREASSEN

 

FEVANG

 
 

 

 

   

KAR=KARAKTER, ASS=ASSIST, SJA=SJANSER, PAS=SJANSESKAPENDE PASNING

TFK – Arnadal 3-1 (0-0)

Ballen ville ikke inn for TFK i første omgang. Litt solbærtoddy og massasje fra Thomas Eftedal på Reidar Lindqvists hamstring-skade i pausen gjorde underverker etterhvert. Først tok bortelaget ledelsen etter en mønsterkontring som Erlend Karlsen satte i mål. Lindqvist vrikket på hoftene og fintet som han gjorde på dansegulvet i gamledager før han satte inn utligningen. Leif Wahl Paulsen serverte så både Halvor Viken og Lindqvist som begge sørget for at TFK fortsatt er serieleder.

  • For tredje gang på rad tok vi ledelsen 1-0 i andreomgang borte mot TFK 2 – og for tredje gang dro vi hjem uten poeng.
  • Erlend Karlsen scoret sitt første mål siden bortemøtet mot Åsgårdstrand høsten 2017.
 

KAMPREFERAT AV OLA HAUG OG FREDRIK FEVANG.