SERIEKAMP NR. 2 - NESSKOGEN - 30. APRIL 2019

 

NØTTERØY

6 − 1

ARNADAL

 

(3 − 1)

Andreassen (str)

Seriekamp nr. 2 ble spilt borte mot Nøtterøy på Nesskogen. Hjemmelaget har historisk sett spilt mange divisjoner over oss, men forsvant plutselig fra herrefotballen for noen år siden og startet senere opp igjen i 8. div.

Nå er guttene på øya i full fart gjennom divisjonssystemet, og etter dette oppgjøret er vi sikre på at Nøtterøy blir å finne i toppen av 6. div ved sesongslutt. De ga oss en fotballeksjon fra første spark på ballen. Allerede etter 2 min. kom første baklengs. Vi ristet det av oss og hang greit med i deler av omgangen. Mats reduserte til 2-1 på straffe før Nøtterøy tok med seg sitt tredje mål inn til pause.

Vi startet siste 45 med et håp om å slå tilbake. Det håpet forsvant fort da Nøtterøy scoret nr. 4 og 5 rett etter pause. Vi avsluttet kampen greit, men må konkludere med at Nøtterøy var best i det meste denne kvelden.

 
2-1 Mats Andreassen (straffe) HØYRE STRAFFE -
Fevang vinner ballen høyt i banen og trer igjennom en stikker mot Andreassen som skjærer inn fra høyre i bakrommet og rekker ballen såvidt foran keeper før han blir lagt i bakken. Skritter opp selv og setter straffa godt inn lavt til venstre.
NR   SPILLER KAR MÅL ASS KORT SJA PAS
    Espen Aamodt          
    Andreas Hvidsten          
    Henrik Landsverk          
    *Petter Bruer Hanssen          
    Magnus Bue          
    Halvard Anholt          
    Ola Haug          
    Bjørn Erik Skjelbred          
    Eivind Gundersen          
    Jørgen Haug          
    Fredrik Fevang        
Sigvald Wetrhus      
Even Høifødt        
Mats Andreassen   1    
E.AAMODT
 

BUE

 

BRUER

 
HVIDSTEN  

LANDSVERK

 

ANHOLT

 

O.HAUG

 

SKJELBRED

 

GUNDERSEN

 
 

J.HAUG

 

FEVANG

 
 

 

 

   

KAR=KARAKTER, ASS=ASSIST, SJA=SJANSER, PAS=SJANSESKAPENDE PASNING

Nøtterøy – Arnadal 6-1 (3-1)

To av seriens store opprykksfavoritter møttes til dyst. Jevnt i ti minutter før NIF storspilte resten av kampen. Kampens store spiller var venstrekant Diwan Fatah (17) med hat-trick. Isak Askjer 2 og Lukas Dalhaug sørget for halvdusinet fullt på Nesskogen. Oliver Strand Eriksen (15) debuterte på A-laget med bravur. Mats Andreassen scoret trøstemålet for gjestene fra straffemerket. Nå venter straffetrening på de gamle herrene var lovnaden fra trenerteamet.

  • Forrige gang vi møtte førstelaget til Nøtterøy var i 1999. Da ble resultatet nøyaktig det samme i Nesskogen. Målscorer den gangen var Thomas Tuft.
  • Espen Aamodts første kamp siden 2017. Også da ble det tap i en vikaropptreden.
  • Mats Andreassen satte sin fjerde av fire straffer for Arnadal.
 

KAMPREFERAT AV OLA HAUG / FREDRIK FEVANG.