SERIEKAMP NR. 9 - SLETTA - 13. AUGUST 2019

 

ARNADAL

2 − 1

NESJAR

O.Haug, Fevang

(0 − 0)

 

Første kamp etter ferien var også første kamp hjemme på Sletta denne sesongen. Med en spillesugen tropp, nydelig gressmatte og bra med fans på linjen, kunne ikke rammene for kampen vært bedre.
Nesjar åpnet kampen klart best. Presise baller i bakrom mot raske angrepsspillere skapte farligheter gang på gang det første kvarteret. Vi kom oss over åpningssjokket uten baklengs og jobbet oss inn i kampen. Siste halvdel av omgangen var vi nærmest scoring da bare en marginal hands stod i veien for 1-0 halvveis.

Andre omgang startet som den første avsluttet. Relativt god kontroll for forsvarende lag i begge ender av banen, en bane som forøvrig har blitt noe kortere etter den omfattende jobben som ble gjort denne våren.

Med 20 min. igjen ble tungt forsvarsskyts flyttet opp på corner. Halvard traff rett på "hjørnet av hodet" (sitat Lars Harald Hvidsten, en gang for sikkert 20 år siden) til Ola med sitt liggende vristspark. Headingen gikk hardt til høyre for keeper og vi tok ledelsen i det som hadde vist seg å bli en vrien hjemmekamp. Dessverre var det mye mer juice igjen i Nesjar-kartongen, og bare noen få minutter senere scoret de et fint mål. Kampen vippet deretter på 1-1 med stadig større rom på banen til å skape muligheter. Like før slutt tok Eivind med seg ballen oppover på høyresiden, løftet blikket og slo et innlegg med kraft og perfekt presisjon. Fredrik fulgte opp den gode prestasjonen til Eivind og satte ballen sikkert i mål.

De siste minuttene ble bussen parkert rundt egen 16-meter. Vi forsvarte oss godt og dro i land en herlig seier. Danny spiller en feilfri kamp mellom stengene og var best av våre i en kamp hvor hele resten av laget jobber hardt for 3 poeng.

Neste hjemmekamp spilles tirsdag 20. august kl. 19.00. Tønsbergs blad streamer kampen i sin helhet for de som ikke har mulighet til å se den fra sidelinjen. Vålerenga -og kommentatorlegenden; Vidar Davidsen, tar turen til Arnadal denne dagen for å kommenterer kampen sammen med TB, og for å se hvordan det står til med lokalfotballen i Vestfold

 
1-0 Ola Haug [Halvard Anholt] HODET 5-METER CORNER
Nesten reprise av scoringen i Svarstad før sommeren, Haug med en kontant heading opp i nærmeste kryss etter corner fra høyre.
 
2-1 Fredrik Fevang [Eivind Gundersen] HODET 16-METER INNLEGG
Vakkert innlegg av teknisk høy vanskelighetsgrad fra Gundersen på høyre, dalte perfekt ned på hodet til Fevang som styrte ballen pent tilbake i høyre hjørne forbi keeper.
NR   SPILLER KAR MÅL ASS KORT SJA PAS
    *Daniel Johansen            
    Sigvald Wetrhus            
    Henrik Landsverk            
    Petter Bruer Hanssen            
    Ola Haug   1      
    Halvard Anholt     1      
    Amund Hansen            
    Bjørn Erik Skjelbred            
    Eivind Gundersen     1      
    Jørgen Haug            
    Fredrik Fevang   1        
Even Høifødt          
Håvard Glosli          
JOHANSEN
 

O.HAUG

 

BRUER

 
WETRHUS  

LANDSVERK

 

ANHOLT

 

A.HANSEN

 

SKJELBRED

 

GUNDERSEN

 
 

J.HAUG

 

FEVANG

 
 

 

 

   

KAR=KARAKTER, ASS=ASSIST, SJA=SJANSER, PAS=SJANSESKAPENDE PASNING

Arnadal-Nesjar  2-1 (0-0)

En jevn og tøff batalje med mye kriging, som endte med det Arnadal-ledelsen karakteriser som en skikkelig lagseier. Det smakte naturligvis, men vel så godt var det å endelig være tilbake på gressletta i det som faktisk var sesongens første hjemmekamp. Midtstopperbautaen Ola Haug sørget for ledelse, og etter gjestenes utligning dukket ikke overraskende ringreven Fredrik Fevang opp og avgjorde med bare ti minutter igjen.

  • Kombinasjonen Anholt/Haug er i ferd med å bli dødelig. Dette var andre mål på to kamper fra dem. De har dog et stykke igjen til kombinasjonen Gundersen/Fevang - 2-1-målet var det 21. målet Fevang har scoret etter forarbeid av Gundersen.
  • Ola Haug med sin andre scoring på corner på to kamper. Det har han ikke gjort siden september 2010.
  • Fevangs matchvinnerscoring var hans 20. i kamper mot Nesjar og Nesjar 2. I tillegg har han to mål mot Nesjars A-lag for Stokke.

 

 

KAMPREFERAT AV OLA HAUG OG FREDRIK FEVANG.