SERIEKAMP NR. 1 - NESJAR KG - 25. APRIL 2019

 

NESJAR

2 − 4

ARNADAL

 

(1 − 2)

Skjelbred 2, Anholt, selvmål

Serieåpning i skjærgården ved Helgeroa. Treningskampen mot Andebu (5-4-seier) rett før påske hadde gitt oss en liten følelse av stor bane, men etter en lang vinter med spill 3 mot 3 i bingen til Bue var nok mange spente foran serieåpningen mot Nesjar; et lag som rykket ned fra 5. div i 2018, men som vi ellers visste lite om.

Det ble en hyggelig kveld på Karlsrobanen. En del rusk i maskineriet, men med en upåklagelig arbeidsmoral og besluttsomhet offensivt, landet vi til slutt en fortjent borteseier, og med det fikk Bjørn er flying start som spillende trener.

Vi ledet tidlig 2-0, men slapp Nesjar tilbake i kampen og på 2-2 litt etter pause var det ganske åpent hvilken retning kamp skulle ta. Fredrik, Bjørn og Halvard sine offensive involveringer i andre omgang vippet det hele i vår favør og seieren ble til slutt komfortabel.

Bjørn leverer en strålende kamp og var vår beste. Fredrik ser ut til å være piggere enn noen gang og følger like bak sammen med Stian Øverby som leverte et sterkt comback mellom stengene. Halvard er stort sett der det skjer og må også nevnes.

 
0-1 Bjørn Erik Skjelbred [Fredrik Fevang] HØYRE UTE PASNING
Fevang gjenvinner ballen høyt i banen og spiller ut til høyre mot Skjelbred som tar imot like utenfor 16 og banker ballen rent og hardt i lengste stolpe og inn i halvhøyde.
0-2 selvmål [Bjørn Erik Skjelbred] - - -
Arnadals høye press fører til en feilpasning som Skjelbred snapper på høyre. Han dribler seg inn i feltet og avslutter til slutt i nærmeste stolpe. Returen går i hodet på keeper og i mål.
2-3 Bjørn Erik Skjelbred [Fredrik Fevang] HØYRE UTE PASNING
Bra rullet opp fra Wetrhus til Fevang som forserer et par meter og finner Skjelbred i mellomrommet. Fra 18 meter lobber han ballen nydelig i lengste kryss.
2-4 Halvard Anholt [Fredrik Fevang] HØYRE 16-METER GJ.BRUDD
Fevang tar meg seg ballen fra midtsirkelen og mot forsvarsfireren som rygger og rygger helt til Anholt kommer på et helhjertet løp igjennom. Fevang finner ham med en fin liten stikker, og Anhold setter ballen trygt forbi keeper fra hjørnet av 5. Hans første Arnadal-mål siden 2007.
NR   SPILLER KAR MÅL ASS KORT SJA  
    Stian Øverby          
    Andy Hvidsten          
    Amund Hansen          
    Henrik Landsverk          
    Magnus Bue          
    Halvard Anholt   1      
    Petter Bruer Hanssen          
    *Bjørn Erik Skjelbred   2 1  
    Sigvald Wetrhus          
    Even Høifødt          
    Fredrik Fevang     3    
Håvard Glosli        
ØVERBY
 

BUE

 

LANDSVERK

 
HVIDSTEN  

A.HANSEN

 

ANHOLT

 

BRUER

 

SKJELBRED

 

WETRHUS

 
 

HØIFØDT

 

FEVANG

 
 

 

 

   

KAR=KARAKTER, ASS=ASSIST, SJA=SJANSER, PAS=SJANSESKAPENDE PASNING

Nesjar – Arnadal 2–4 (1–2)

Opprykksfavorittene fra Arnadal gjorde jobben i den tøffe bortekampen i Nevlunghavn. Bjørn Erik Skjelbred fikk en strålende åpning på sin spillende-trener-karriere med hat trick og tre poeng. Halvard Anholt scoret i comebacket. Fredrik Fevang var nest sist på tre av scoringene og har allerede ført dem inn i Arnadal-statistikken. Bortelaget ledet 0-2, men Nesjar kom tilbake og utlignet før en sterk sluttspurt sørget for full pott. Stian Øverby var tilbake mellom stengene etter en karriere i amerikansk fotball og fikk høy score på Arnadal-børsen.

  • RUNDENS LAG I TB: Stian Øverby + Bjørn Erik Skjelbred som trener
  • Arnadals første seier mot førstelaget til Nesjar siden 3-2-seieren på Sletta 7. mai 1968. I den kampen scoret Erling Anholt to mål, i denne scoret hans yngste sønn ett.
  • Det var også første gang Arnadal møtte Nesjars A-lag siden 1968. Etter den gang har vi bare møtt Nesjar 2 ni ganger, hvorav de fem siste har endt med seier.
  • Halvard Anholt scoret sitt 3. A-lagsmål for Arnadal i sin "re-debut".
 

KAMPREFERAT AV SVEIN ANDREASSEN. KARAKTERER AV AMUND HANSEN / FREDRIK FEVANG.