SERIEKAMP NR. 8 - SVARSTADBANEN - 18. JUNI 2019

 

HV.FOSS/SVARS./HOF

1 − 3

ARNADAL

 

(0 − 1)

Gurijordet 2, O.Haug

Samarbeidslaget fra nord i lågendalen ble vårens siste utfordring for Arnadal sine fotballkarer. Et lag som sliter i bunn av tabellen, men som har fått til noen gode resultater og som vi visste ville kjempe med god moral gjennom 90 min.

John Kristian er vår siste signering, og unggutten viste tidlig at han med sin gode fysikk og fine bevegelser er et strålende supplement til angrepsrekken vår. Nyervervelsen gjorde alt riktig alene med keeper etter pasning fra Bjørn og vi fikk det viktige forspranget i kampen allerede etter 10 min. Resten av omgangen ble ikke noe fyrverkeri, men vi hadde god kontroll defensivt og skapte noen halvfarligheter offensivt. Andreas Hvidsten, vår fjerde målmann så langt denne sesongen, spilte en god kamp og avverget det HSH hadde å komme med i første omgang.

Om første omgang startet bra, så skulle det bli enda bedre i starten av 2. omgang. 10 min. etter avspark viste Even seg som den tøffingen han er her i duell med hjemmelagets keeper. Resultatet ble en ferdigscoret assist til det som kan se ut som Arnadals versjon av Wayne Rooney anno midten av 00-tallet. Kort tid etter satt nr. 3 da Ola satte hodet til på en godt slått corner fra Halvard.

Resten av kampen handlet om å trygge inn 3 særs viktige poeng. Vi ble aldri truet nevneverdig, og med Henrik sin svært uheldige stuss, som ble kampens siste touch på ballen og resulterte i et nydelig selvmål, kunne vi innkassere en fortjent og deilig 3-1-seier.

Med 2 mål i debuten må John Kristian nevnes en gang til. Han deler utmerkelsen "Arnadals beste" med Ola. God kamp også av midtbaneduoen Halvard og Amund. Andy vikarierte i mål med bravur og Eivind var solid på høyre back.

Nå tar vi sommerpause fra seriespill og gleder oss til en høstsesong full av hjemmekamper. Første er tirsdag 13. august kl. 19.30

 
0-1 John Kristian Gurijordet [Bjørn Erik Skjelbred] HØYRE 16-METER GJ.BRUDD
Skjelbred med et smart gjennomspill, debutant Gurijordet kom i fart og tok med seg ballen forbi keeper med et perfekt førsttouch før han trillet ballen i det åpne målet.
 
0-2 John Kristian Gurijordet [Even Høifødt] HØYRE 5-METER -
Høifødt med en glimrende prestasjon da han brøt igjennom på venstre. Han ble meid ned av keeper idet han lobbet ballen over ham, og idet ballen var på vei til å snike utenfor, dukket Gurijordet opp og dyttet inn sitt andre for dagen.
 
0-3 Ola Haug [Halvard Anholt] HODET 5-METER CORNER
Corner fra høyre, slått av Anholt til Haug som dunket inn sitt første for sesongen med skallen.
NR   SPILLER KAR MÅL ASS KORT SJA PAS
    Andreas Hvidsten            
    Eivind Gundersen            
    Sigvald Wetrhus            
    Henrik Landsverk            
    Ola Haug   1        
    Halvard Anholt     1      
    Amund Hansen            
    Bjørn Erik Skjelbred     1    
    Even Høifødt     1    
    *John Kristian Gurijordet   2        
    Fredrik Fevang            
Mats Andreassen          
Magnus Bue          
HVIDSTEN
 

O.HAUG

 

LANDSVERK

 
GUNDERSEN  

WETRHUS

 

ANHOLT

 

A.HANSEN

 

SKJELBRED

 

HØIFØDT

 
 

GURIJORDET

 

FEVANG

 
 

 

 

   

KAR=KARAKTER, ASS=ASSIST, SJA=SJANSER, PAS=SJANSESKAPENDE PASNING

Hvi/Sva/Hof – Arnadal 1-3 (0-1)

Arnadal spilte sesongens siste bortekamp og avsluttet med en trepoenger takket være en debutant. John Kristian Gurijordet ble dagens mann med to scoringer. Nysigneringen fra juniorlaget til Stokke er en rask og fysisk spiss som spås en lovende fremtid. Fyrtårnet Ola Haug stanget inn 0-3 på en innøvd cornervariant med sperretrekk.

  • RUNDENS LAG I TB: John Kristian Gurijordet
  • John Kristian scoret to mål i debuten. Akkurat som bestefar Per Willy og far Stig Magne var han 17 år da han scoret sitt første Arnadal-mål.
  • Ola Haug scoret for første gang siden bortekampen mot ÅIF 2 i 2016-sesongen.
  • Andreas Hvidsten ble vår fjerde keeper for sesongen.
  • HSHs scoring var et selvmål av Henrik Landsverk.

 

 

KAMPREFERAT AV OLA HAUG OG FREDRIK FEVANG.