SERIEKAMP NR. 12 - SLETTA - 5. SEPTEMBER 2019

 

ARNADAL

2 − 2

HALSEN 2

Andreassen, Fevang

(2 − 0)

 

Vi er fortsatt for alvor med i kampen om opprykk etter uavgjort mot tabellnaboen fra Larvik. Vår rekke med ubeseirede kamper etter sommerpausen er dermed forlenget. Men selv om dette først og fremst var en kamp det var viktig å ikke tape, så er vi, pauseresultatet tatt i betraktning, noe skuffet over at det bare ble ett poeng.

Nøyaktig hva som gjorde at en komfortabel og god første omgang ble til en veldig vanskelig andre omgang, er ikke lett å analysere seg frem til, men det så ut som vi ikke orket nok, mistet initiativet, ble fryktelig lave i forsvarsfireren, det ble for langt strekk i laget, og når kampen endelig ble blåst av burde vi kanskje vært greit fornøyde med at det ikke gikk verre.

Vi må ta med oss en veldig god første del av kampen. Da var vi lure, fant hverandre i pasningsspillet, stod høyere med hele laget og skapte et offensivt trykk mot Halsen. Fredrik leverer en strålende pasning til Mats forut for mål nr. 1, og gjør alt selv når han på 2-0 plasserer ballen helt inntil lengste stolpe fra 16 meter. God var også Petter fra sin midtstopperposisjon denne kvelden, men det er Fredrik som kåres til Arnadals beste.

 
1-0 Mats Andreassen [Fredrik Fevang] HODET 5-METER INNLEGG
Fevang får et innkast ved 16-meteren, vender ned mot dødlinja og legger inn et pent innlegg rundt 5-meteren hvor Andreassen har trukket seg fri og header inn ledermålet med et presist hodestøt ned i venstre hjørne.
2-0 Fredrik Fevang [John Kristian Gurijordet] HØYRE UTE PASNING
Arnadal kriger til seg ballen høyt i banen og Gurijordet får levert til Fevang et par meter utenfor 16-meteren som får tid og rom til å legge ballen til rette og plassere ballen pent borte ved høyre stolpe utenfor keepers rekkevidde.
NR   SPILLER KAR MÅL ASS KORT SJA PAS
    Daniel Johansen            
    Eivind Gundersen            
    Henrik Landsverk            
    Petter Bruer Hanssen            
    Ola Haug            
    Halvard Anholt            
    Jørgen Haug            
    Andreas Hvidsten            
    John Kristian Gurijordet     1      
    Mats Andreassen   1        
    *Fredrik Fevang   1 1      
Amund Hansen          
Håvard Glosli          
Sigvald Wetrhus        
JOHANSEN
 

O.HAUG

 

BRUER

 
GUNDERSEN  

LANDSVERK

 

ANHOLT

 

J.HAUG

 

GURIJORDET

 

HVIDSTEN

 
 

ANDREASSEN

 

FEVANG

 
 

 

 

   

KAR=KARAKTER, ASS=ASSIST, SJA=SJANSER, PAS=SJANSESKAPENDE PASNING

Arnadal – Halsen 2 2-2 (2-0)

Mats Andreassen sendte hjemmelaget opp i tet etter en nydelig fremspilling av spissmakker Fredrik Fevang med sin følsomme venstrefot. Fevang økte til 2-0 med det trenerteamet omtalte som en klok spisscoring. Bortelaget skiftet taktikk i pausen og tok over banespillet ved hjelp av løpsvillige unggutter. Petter Bruer Hanssen leverte langpasninger ala Eliteserie-nivå som i glansdagene fra stopperplass.

  • RUNDENS LAG I TB: Petter Bruer Hanssen
  • Arnadals femte kamp på rad uten tap.
  • Vår andre 2-2-kamp mot Halsen 2 denne sesongen.

 

 

KAMPREFERAT AV OLA HAUG OG FREDRIK FEVANG.