SERIEKAMP NR. 14 - SLETTA - 21. SEPTEMBER 2019

 

ARNADAL

8 − 1

BRUNLANES

Skjelbred 2, Fevang 2, O.Haug 2, Gurijordet, selvmål

(2 − 1)

 


Arnadal-sletta timer før kampstart mot Brunlanes, 21. september 2019.

Det som startet jevnt og kunne blitt en tøff kamp om poengene, endte med en kollektiv kollaps og forsvarsparodi det er lenge siden vi har sett maken til.

Før bortelaget raknet fullstendig var det en fin kamp et pent antall oppmøtte publikummere fikk med seg på Sletta. Vi tok ledelsen ved Ola, som trakk seg unna duellen og pirket inn ballen etter at Fredrik var suveren i lufta.

Brunlanes slo tilbake med scoring etter direkte spill i lengderetningen før vi igjen tok føringen i kampen etter nok et sterkt forarbeid av Fredrik. Returen på skuddet i tverrliggeren ble sikkert ekspedert inn i Amunds sammensydde nettmasker av Bjørn

Andre omgang var spennende i noen minutter, men etter at John Kristian ved 2 anledninger var aggressiv og fremprovoserte fatale feil hos Brunlanes, var det eneste spørsmålet hvor stor seieren skulle bli.
Fredrik vet å benytte seg av muligheten mot knestående motstanderlag, og pyntet ytterligere på statistikken sin med 2 scoringer. Bjørn satte også et spyd i Brunlanes-oksen, det samme gjorde Ola som headet inn sin syvende scoring for sesongen.

Med 2 scoringer, stort sett god kontroll bakover og en målfeiring for minnebøkene, går prisen for kampens spiller til Ola. Fredrik er den andre store formspilleren til laget denne høsten og følger tett på.

 
1-0 Ola Haug [Fredrik Fevang] HØYRE 5-METER INNLEGG
Haug viser seg giftig på corner selv om ballen ikke kommer i hodehøyde. Anholt slår fra høyre, Fevang på første stusser bakover i feltet, og på bakre står Haug og ordner resten med et godt mottak etterfulgt av en bredside mellom keeper og en forsvarer på streken.
2-1 Bjørn Erik Skjelbred [Fredrik Fevang] HØYRE 5-METER RETUR
I et godt Arnadal-angrep fører Skjelbred opp sentralt og finner Fevang på venstre. Han tar med seg ballen inn i feltet med en god førsteberøring og klemmer av et venstrebeinsskudd som går i tverra rett over hodet på keeper, før ballen faller pent i fanget på Skjelbred som kan bredside inn på halvspretten fra 5 meter.
3-1 John Kristian Gurijordet [Eivind Gundersen] HØYRE 5-METER RETUR
Gundersen slår en lang, håpefull ball inn i feltet som Gurijordet jager på selv om den ser ut til å havne i klypa til keeper. Keeperen må ta et lite mellomsprett, og da er Arnadals unge angriper på pletten, snapper ballen og spaserer inn sitt fjerde for sesongen.
4-1 selvmål [John Kristian Gurijordet] - 16-METER INNLEGG
Gurijordet med en god prestasjon på venstrekanten når han rykker fri fra backen og slår flatt inn mot Fevang som er ledig på tvers. En Brunlanes-forsvarer ser ingen annen løsning enn å beine ballen i eget nett på første stolpe.
5-1 Bjørn Erik Skjelbred [Fredrik Fevang] HØYRE 16-METER GJ.BRUDD
Brunlanes holder på med dumdristigheter i eget forsvar mens Skjelbred og Fevang presser høyt. Skjelbred vinner den første duellen før Fevang i duell med bakerste mann får pirket ballen igjennom, hvor Bjørn Erik takker og bukker ved å ta med seg ballen og trille den enkelt i mål alene med keeper.
6-1 Fredrik Fevang VENSTRE 16-METER FEIL
Et håpløst utspill fra Brunlanes-keeperen havner i føttene på Fevang som kan sette fart 25-30 meter fra mål. Han skjærer inn i feltet og avslutter lavt inn til høyre med venstrefoten like før venstrebacken kommer til unnsetning.
7-1 Fredrik Fevang [Sigvald Wetrhus] VENSTRE 5-METER INNLEGG
Wetrhus gjør forarbeidet på venstre og slår flatt ut 45 hvor Arnadal-spillerne står i kø for å score. Fevang bredsider inn sitt andre foran snuta på Glosli og Høifødt.
8-1 Ola Haug [Erlend Karlsen] HODET 5-METER CORNER
Haug fornekter seg ikke på corner i det 90. minutt mot Skåumfeltet - stanger inn sitt sjuende mål på de sju siste kampene - på bakre stolpe, i nettaket over keeper.
NR   SPILLER KAR MÅL ASS KORT SJA PAS
    Daniel Johansen            
    Andreas Hvidsten            
    Henrik Landsverk            
    Petter Bruer Hanssen            
    *Ola Haug   2        
    Halvard Anholt            
    Jørgen Haug            
    Bjørn Erik Skjelbred   2        
    Even Høifødt            
    John Kristian Gurijordet   1 1      
    Fredrik Fevang   2 3      
Erlend Karlsen     1    
Sigvald Wetrhus     1    
Eivind Gundersen     1    
Håvard Glosli          
JOHANSEN
 

O.HAUG

 

BRUER

 
HVIDSTEN  

LANDSVERK

 

J.HAUG

 

ANHOLT

 

SKJELBRED

 

HØIFØDT

 
 

GURIJORDET

 

FEVANG

 
 

 

 

   

KAR=KARAKTER, ASS=ASSIST, SJA=SJANSER, PAS=SJANSESKAPENDE PASNING

Ikke omtalt

  • Tre ulike innbyttere med målgivende - det er første gang i AFOH-historien.
  • Vår største seier for sesongen.
  • Midtstopper (!) Ola Haug har sju mål på sine sju siste kamper - alle på corner.
  • Fredrik Fevang har sju på sine seks siste.

 

 

KAMPREFERAT AV OLA HAUG OG FREDRIK FEVANG.