SERIEKAMP NR. 13 - SLETTA - 10. SEPTEMBER 2019

 

ARNADAL

3 − 2

BARKÅKER

Fevang 2, O.Haug

(2 − 1)

Anker Horntvedt, Nordahl

Vår dårlige Barkåker-statistikk de siste årene måtte forbedres om vi ikke skulle tape terreng til de andre topplagene i divisjonen. Vi slo de riktignok våren 2017, men i de 4 kampene siden da har vi bare tatt ett fattig poeng.

Fra start så det lovende ut. Vi fikk tid og rom til å behandle ballen, og spesielt på høyresiden, anført av Andy som offensiv høyreback, rullet vi opp noen fine angrep. Midtveis i omgangen ga spillet vårt uttelling i målprotokollen da markkryperen fra Hvidsten mellom forsvar og keeper fant foten til Fredrik som hadde små problemer med å sette inn sin første for dagen.
Dessverre ble gleden kortvarig da surr i eget forsvar resulterte i utligning. Heldigvis ville fotballguden oss vel denne dagen og vi fikk en forsvarsfeil i retur rett før pause. Ingen har utnyttet feil i motstanders forsvar flere ganger på Sletta enn Fredrik. 2-1 satt kontant og vi tok med oss en fortjent ledelse til pause.

Barkåker gikk aggressivt ut etter hvilen og bidro sterkt til at kampen bølget og ble preget av større tempo enn i første omgang. Veldig lenge gikk det bra, men drøyt 10 min før slutt klarte Barkåker å tre opp på mellom våre forsvarsspillere. Med litt flaks satt utligning nr. 2. Det gikk mot poengdeling, men på overtid fikk vi corner. Fra venstre slo vikarierende cornersparker, Amund, inn en nydelig ball. Ola var på riktig sted og høyest i sitt område. Via bakken snek ballen seg inn i lengste. Vår deiligste seier på lenge var dermed et faktum.

Igjen kåres Fredrik til vår beste og han viser med det at høstformen virkelig er på plass, noe som kan bli svært viktig for oss i opprykksjakten.

 
1-0 Fredrik Fevang [Andreas Hvidsten] VENSTRE 5-METER INNLEGG
Nydelige Arnadal-kombinasjoner nedover høyrekanten hvor Skjelbred spiller løs Hvidsten som fra dødlinja slår hardt og flatt mellom keeper og forsvar til Fevang som bredsider ballen opp i nettaket med venstrefoten fra én meters hold.
2-0 Fredrik Fevang VENSTRE 16-METER FEIL
Barkåker sliter med å klarere etter en dødball og en forsvarer sleiver ballen rett i fanget på Fevang som fra 6 meter får stå alene og bredside ballen opp i venstre kryss på volley med venstrefoten.
3-2 Ola Haug [Amund Hansen] HODET 5-METER CORNER
Amund Hansen vikarierte som cornerlegger for en syk Halvard Anholt, men det utgjorde ingen forskjell for brennheite Ola Haug som knuste oppasseren og stanget ballen inn ved venstre stolpe med bare ett minutt igjen å spille.
NR   SPILLER KAR MÅL ASS KORT SJA PAS
    Daniel Johansen            
    Andreas Hvidsten     1      
    Henrik Landsverk            
    Petter Bruer Hanssen            
    Ola Haug   1        
    Erlend Karlsen            
    Jørgen Haug            
    Bjørn Erik Skjelbred            
    Sigvald Wetrhus            
    Mats Andreassen            
    *Fredrik Fevang   2        
John Kristian Gurijordet          
Amund Hansen     1    
Håvard Glosli          
JOHANSEN
 

O.HAUG

 

BRUER

 
HVIDSTEN  

LANDSVERK

 

J.HAUG

 

KARLSEN

 

SKJELBRED

 

WETRHUS

 
 

ANDREASSEN

 

FEVANG

 
 

 

 

   

KAR=KARAKTER, ASS=ASSIST, SJA=SJANSER, PAS=SJANSESKAPENDE PASNING

Arnadal – Barkåker 3-2 (2-1)

Formlaget i divisjonen fortsetter sin ferd mot toppen av tabellen. En opplagt og kvikk Fredrik Fevang satte inn to scoringer før halvtid. Jonas Horntvedt utlignet til 1-1 etter en forsvarsglipp. Oliver Nordahl sørget for 2-2 etter sidebytte. Begge lag satset alt på å sikre seg seieren. Avgjørelsen falt da den følsomme dødballfoten til Amund «Ginola» Hansen fant pannebrasken til Ola Haug som stanget inn vinnermålet. Fevang vant Arnadal-børsen og Kasper Silseth BIF-børsen.

  • RUNDENS LAG I TB: Fredrik Fevang
  • Vår sjette kamp på rad uten tap. Det er fremdeles et stykke igjen til klubbrekorden på 15 fra 2015-16-sesongen.

 

 

KAMPREFERAT AV OLA HAUG OG FREDRIK FEVANG.