SERIEKAMP NR. 5 - BARKÅKERBANEN - 21. MAI 2019

 

BARKÅKER

1 − 1

ARNADAL

 

(1 − 0)

Fevang


(Bilde fra Tønsbergs blad)

Sesongens femte bortekamp av fem mulige. Denne gangen på naturgresset til Barkåker. Deilig var det at underlaget og den korte reiseavstanden fra arnadalen ga oss en mildere bortefølelse enn vårens hyppige turer til kunstgressbaner i fylkets ytterkanter. Barkåker slo oss grundig i samme kamp i fjor. Følelsen til laget før kamp var at dette ikke ville skje i år.

Det startet ikke bra. Barkåker skaffet seg corner etter bare 2 min. Ballen passerer passive arnadalspillere før den lander midt i feltet hvor Danny takler ballen høyt opp og noen få meter ut i feltet, hvorpå en spiller fra hjemmelaget, på akrobatisk vis, sender ballen i bue over keeper og i mål.
Resten av omgangen var jevnspilt og med gode scoringsmuligheter begge veier. Vår kattemyke målvakt og behjelpelig tverrligger, og Barkåker sin flaks med våre middelmådige avslutninger, bidro til at det ikke ble flere scoringer før pause.

Vi besluttet i pausen å sette et høyere og mer aggressivt press siste 45 min. Planen ble gjennomført og fungerte bra. Vi skapte mange halv -og helfarligheter. At vi presset Barkåker lave førte også med seg mange cornere. På en av de mange innoverskrudde fra Gurrik, scorer Fredrik på det vi ikke kan kalle et klokkerent hodestøt, men et fryktelig viktig mål var det like fullt.

Det siste kvarteret bølget fryktelig frem og tilbake. Begge lag hadde gode muligheter til å lure med seg alle poengene, men flere mål ble det ikke, og poengdeling tror vi var greit for alle.

For andre kamp på rad gjennomfører vi en ganske god kamp defensivt. Halvard løper mest av alle og gjør en veldig god kamp på midten. Ola har funnet sin rolle i midtforsvar og leverer bra. Solid er også Eivind Gundersen på høyreback. Best av alle var Danny, som gjør 2-3 redninger hans dobbeltgjenger; Jordan Pickford, ikke kunne gjort bedre.

 
1-1 Fredrik Fevang [Fredrik Gurrik] VENSTRE 16-METER FEIL
Gurrik slo en fin corner inn fra høyre, Fevang fikk skuldra/kinnet på ballen i duell med en Barkåker-forsvarer.
NR   SPILLER KAR MÅL ASS KORT SJA PAS
    *Danny Johansen            
    Eivind Gundersen            
    Fredrik Gurrik            
    Henrik Landsverk            
    Ola Haug            
    Halvard Anholt            
    Jørgen Haug            
    Bjørn Erik Skjelbred            
    Andreas Hvidsten            
    Mats Andreassen            
    Fredrik Fevang          
Håvard Glosli          
Magnus Bue          
JOHANSEN
 

O.HAUG

 

LANDSVERK

 
GUNDERSEN  

GURRIK

 

ANHOLT

 

J.HAUG

 

SKJELBRED

 

HVIDSTEN

 
 

ANDREASSEN

 

FEVANG

 
 

 

 

   

KAR=KARAKTER, ASS=ASSIST, SJA=SJANSER, PAS=SJANSESKAPENDE PASNING

Barkåker – Arnadal 1-1 (1-0)

Tett og tøft oppgjør mellom to hardtarbeidende lag hvor vertene fikk en drømmestart da Gohdar Alyas sykkelsparket inn ledermålet via tverrliggeren etter kun to minutter spill. Begge lag hadde flere store farligheter utover omgangen, men to gode keepere hindret flere baklengs. Arnadal utlignet ved målsniken Fredrik Fevang like etter pause. Hans Runar Christiansen var heldig som ikke ble utvist da han nærmest «Schumacher»-taklet Fevang midtveis i den andre omgangen. Arnadal hadde flere farligheter etter utligningen og BIF presset på de siste minuttene uten uttelling. Dermed endte årets første gresskamp med poengdeling.

  • Første gang Arnadal tar poeng borte mot Barkåker siden 3-1-seieren i 1973, etter mål av Harald Gjein, Per Willy Hansen og et selvmål. Barkåker vant for øvrig divisjonen det året og rykket opp. Tapet for Arnadal var ett av bare to tap for de grønn-hvite.
  • Fredrik Fevang får sitt tredje gule for sesongen og er bare ett unna karantene.
  • Magnus Bue glemte skoene hjemme, og ble dermed ikke med på lagbildet.
 

KAMPREFERAT AV OLA HAUG OG FREDRIK FEVANG.