SERIEKAMP NR. 11 - TØNSBERG GRESSBANE KG - 21. AUGUST 2018 - TISLUERE: CA. 20

 

TFK 2

2 − 1

ARNADAL

 

(0 − 0)

Fevang

Høstsesongens tredje kamp ble spilt borte mot TFK 2. Et lag med mange kjente navn fra lokalfotballen i Tønsberg og som har gjort det godt til nå denne sesongen. Vi var nødt til å heve oss fra kampen mot Halsen om vi skulle være i nærheten av å ta poeng mot TFK

Heve oss gjorde vi! Til forskjell fra de to foregående matchene var vi skikkelig med fra start. Vi hadde god kontroll defensivt, styrte midtbanen og skapte mange muligheter. Skudd i tverrligger og redning på strek var våre største av mange muligheter før pausen. Ca. 10 min. etter hvilen satt scoringen. Mats blir spilt opp i mellomrommet hvor han holder lenge nok på ballen til at hans sexy gjennombruddspasning til Even blir perfekt. Even legger inn til Fredrik som fra kort hold setter ballen i mål.

Etter målet fortsatte vi å være gode, men 0-2 kom aldri. Istedenfor utnyttet TFK individuelle feil hos oss. Kampen ble snudd i løpet av noen få minutter. Baha var bare en veldig god blokkering unna å redde ett poeng, men dette ble dagen hvor vi virkelig ble offer for et ran. Andreas Iversen spilte sin siste match for oss denne høsten og markerte det med å være vår beste spiller. Tett på fulgte Marius og Henrik som løste sine oppgaver i midtforsvaret med bravur.

 
0-1 Fredrik Fevang [Even Høifødt] HØYRE 16-METER INNLEGG
Fantastisk kontring som starter bakfra. Mats Andreassen hælflikker gjennom til Høifødt, som løper seg fri på høyrekanten og slår et millimeterpresist innlegg mot Fevang som setter ballen opp i nettaket på volley med en høyre bredside.
NR   SPILLER KAR MÅL ASS KORT SJA PAS
    Danny Johansen 7,50          
    Amund Hansen 7,50          
    Fredrik Gurrik 7,50          
    Henrik Landsverk 8,00          
    Marius Bergsholm 8,00          
    *Andreas Skatvedt Iversen 9,00          
    Ola Haug 7,50        
    Bjørn Erik Skjelbred 8,00          
    Masod Shamohammad 7,50          
    Mats Andreassen 7,00          
    Fredrik Fevang 7,50 1        
Even Høifødt 8,00   1    
Sigvald Wetrhus -      
Baha Shamohammad -        
Bennet Zander -        
JOHANSEN
 

BERGSHOLM

 

LANDSVERK

 
A.HANSEN  

GURRIK

 

O.HAUG

 

IVERSEN

 

SKJELBRED

 

M.SHAHMOHAM.

ANDREASSEN
 

 

FEVANG

 

 
 

 

 

   

KAR=KARAKTER, ASS=ASSIST, SJA=SJANSER, PAS=SJANSESKAPENDE PASNING

 
 
 

KAMPREFERAT AV OLA HAUG.