SERIEKAMP NR. 14 - TFK ARENA KG - 26. SEPTEMBER 2016

 

TØNSBERG FK 2

1 − 4

ARNADAL

Madon

(1 − 1)

Bergsholm, Fevang, Wetrhus, Karlsen

Ny kamp, nye muligheter, og klare for "revansje" etter kjipt resultat i siste kamp mot Re, og like kjipt resultat i vår-kampen mot TFK. Garderobepraten før kamp var bra. Undertegnede ikke fornøyd med egen innsats mot Re med tanke på spilletid/bytter. Men nå var det full skjerping. Klare betingelser i vårt defensive arbeid, og besluttsomhet og vilje i avslutnings sonen. Denne kampen ville vi vinne!

Og 1.omg. var vår. Nesten bare vår. TFK fikk én stor mulighet i løpet av første omgang, etter 44 minutter. Vi produserte sjanser og nesten-sjanser. Og vi scoret! Etter ca. 20 minutter. Vi tok ledelsen 1-0 etter en glimrende corner fra Erlend. Marius er sterkest, kommer høyest og header ballen sikkert i mål. Defensivt hadde vi full kontroll. Midtbanen løp mye, hurtig og dekket de riktige rommene. Den bakre fireren hadde perfekte avstander, og bakerst dirigerte Danny i stor stil. I tillegg jobber spissene knallhardt og vinner baller høyt i banen, eller forstyrrer oppspillene slik at jobben bakover i banen blir relativt enkel. Og vi tar vare på ballen ofte. Ikke hver gang, men ofte. Og vi utfordret de på tidlige overganger. 10 minutter etter 1-0 scorer Fredrik: et glimrende oppspill fra Erlend, et par gode driblinger fra Fredrik, og ballen sikkert i mål. 2-0. Herlig. Skulle vi klare å kontrollere ledelsen inn til pause? De siste 15 minuttene før pause var vi virkelig gode. Vi tettet defensivt og fortsatte å skape gode muligheter framover. Vi hadde kontroll på kampen. Og Danny hadde lite å gjøre. Fram til 44 minutter. Et brukbart skudd imot, et ikke så brukbart grep av Danny, men en glimrende redning på returen. Heldigvis. 2-0 ledelse til pause. Takk, Danny.

I pausen oppsummerer vi enkelt det vi er gode på, og ønsker å opprettholde intensiteten og den knallharde jobben vi gjør i 1.omg. 2.omg startet like kontrollerende som den første. TFK hadde forsterket sitt lag noe, sannsynligvis flere 1.lagspillere, men det preget ikke oss. TFK hadde et par brukbare skuddforsøk, men det føltes som vi kontrollerte. Og etter ca. 20 minutter setter Sigvald inn vårt tredje mål fra kort hold. Vi har en solid ledelse. Dette kunne vi ikke rote bort. 5 minutter senere reduserer TFK til 1-3. Faen. Liker ikke å slippe inn mål. Skulle det bli jevnt likevel? Skulle TFK komme inn i kampen for alvor? De tok litt over kommandoen i kampen, og de etablerte litt spill på vår banehalvdel. Men de var ikke gode nok mot et veldig solid Arnadal-lag. Og etter ca. 30 minutter: Erlend. ERLEND KARLSEN. Først vinner han duellen 35 meter fra motstanderens mål, så legger han ballen til rette, og fra 25 meter (30?) smeller han til. Strak vrist. Knallhardt. HELT OPP I VENSTRE KRYSS. Erlend Karlsen. Det MÅ bli årets Arnadal-mål. Og det måtte være helt avgjørende for dagens kamp. 4-1. Nå var kampen definitivt avgjort. Det måtte bli tre poeng. En herlig seier på bortebane mot et godt TFK-lag.

 
0-1 Marius Bergsholm [Erlend Karlsen] HODET 5-METER CORNER
Strålende corner fra høyre som Bergsholm rager høyest på ved nærmeste og styrer i mål.
0-2 Fredrik Fevang [Erlend Karlsen] VENSTRE 16-METER GJ.BRUDD
Fint spill før Karlsen spiller Fevang perfekt fri til høyre. Han skjærer inn ved siden av forsvarsspiller, dribler han av med en skuddfinte innover og avslutter med et flatt skudd med venstre inn ved lengste fra 12 meter.
1-3 Sigvald Wetrhus [Fredrik Fevang] HØYRE 16-METER GJ.BRUDD
Innkast fra høyre ender hos Fevang inne i boksen som slipper en genial liten utsidepasning på blindsiden bak forsvaret. Den er det bare Wetrhus som oppfatter, og han scorer fra 7 meters hold med en slags liten kipp som sniker seg over keeper og i mål.
1-4 Erlend Karlsen VENSTRE UTE SOLO
Vinner ballen med kraft og vilje på drøye 25 meter før han på halvspretten fyrer av et perfekt teknisk utført skudd som suser med ytterskru opp i venstre kryss - limt inntil stanga og tverrliggeren. Årets mål!
NR   SPILLER KAR MÅL ASS KORT SJA PAS
    Daniel Johansen 8          
    Adrian Abrahamsen 8          
    Henrik Landsverk          
    Kjetil Aamodt 8          
    Amund Hansen 8          
    *Erlend Karlsen 1 2      
    Andy Hvidsten          
    Lars Kristian Larsen          
    Eivind Gundersen          
    Marius Bergsholm 8 1        
    Fredrik Fevang 8 1 1      
Sigvald Wetrhus 8 1    
Baha Shamohammad      
Håvard Glosli      
JOHANSEN
 

AM.HANSEN

 

K.AAMODT

 
ABRAHAMSEN  

LANDSVERK

 

HVIDSTEN

 

KARLSEN

 
LARSEN  

GUNDERSEN

 

 

     
 

FEVANG

 

BERGSHOLM

 

KAR=KARAKTER, ASS=ASSIST, SJA=SJANSER, PAS=SJANSESKAPENDE PASNING

TFK 2 – Arnadal 1–4 (0–2)

Gjestene gjorde jobben i den vanskelige bortekampen mot et sterkt besatt TFK-lag. Kampens store spiller var Erlend Karlsen på Arnadal med et kremmerhus fra 35 meter og to målgivende pasninger. Fredrik Fevang, Marius Bergsholm og Sigvald Wetrhus sørget for de tre øvrige målene. Firat Madon scoret TFKs trøstemål. Keeper Joakim Enge i TFK-målet vartet opp med flere redninger som keepertrener Øystein Eftedal ble stolt av på sidelinjen. Neste serieomgang venter toppoppgjør mot Eik 3 for Arnadals del.
  • -
 

KAMPREFERAT AV SVEIN ANDREASSEN. KARAKTERER AV AMUND HANSEN / FREDRIK FEVANG.