15# SERIERUNDE - SLETTA - 31. AUGUST 2005 - 22 TILSKUERE

 

ARNADAL (3) 3
TØNSBERG FK 2 (2) 5
Så nære, så nære, men allikevel så fjern. Slik endte (etter alle beregninger) årets muligheter for opprykk da topplaget TFK2 gjestet Arnadal. I det motsatte møtet i våres hadde Arnadal vært på høyde i førsteomgang, blitt overkjørt i andre, og allikevel tapt bare 3-2. Kampen på Sletta skulle vise seg å ikke være så voldsomt annerledes. Forskjellen var at vi var mer kompakte, mer giftige og så ut som et lag som kunne ha vunnet kampen i større grad enn i kampen i våres. Med 6 seiere fra de siste 7 kampene før dette oppgjøret børstet Arnadal på med selvtillit og frekkhet. TFK hadde (naturlig nok) banepresset, men Lerstang/Fevang på topp var farlige hver gang de fikk ballen, og det fikk de relativt ofte av en god midtbane. Først testet Fevang bortekeeperen med et skudd på første fra langt hold etter fint forarbeid av Lerstang på venstre. Snart etter var Lerstang over på høyre med en utsøkt pasning til sin spissmakker, og på returen fra Fevangs forsøk puttet Terje Aamodt i sin første kamp på en stund. TFK fortsatte å presse, men lærte at selv om de som lag kanskje var bedre, blir nonchalansen deres straffet hardt mot gode enkeltspillere. Fredrik Fevang viste sin klasse da han gjorde 2-0 til hjemmelaget, og ting så lyst ut. Men presset til TFK var massivt, og før eller siden måtte de få uttelling. Da den høyst middelmådige Arild Jensen så dømte straffe, satte TFK-dirigent Zirek Suleyman (glimrende frimerket av Amund Hansen) ballen i nota, men Jensen var i ferd med å pusse brillene under tiden, og ville ha straffen tatt på nytt. Den reddet Roger Røvik med et glimrende sprang til venstre, og dermed hang Arnadal fortsatt med. Mot slutten av første kom dog endelig bortemålene. To kjappe ga 2-2, men like før pause svarte Davidsen og Fevang mens TFK ropte på offside. Dermed ledelse til pause for våre menn. Kanskje ble vi for feige, eller kanskje ble vi rett og slett overkjørt, men etter pause hadde vi ikke mye annet å komme med enn å forsvare vår ledelse. Det ble tidlig 3-3, men vi holdt uavgjort til det gjensto 8 minutter. Da sprakk boblen, og også håpet om opprykk. Det var nesten, men ikke helt.
 
1-0 Terje Aamodt 16' [Kim Lerstang/Fredrik Fevang]
Kim får assist på denne fordi han fortjener det. Hans utsøkte pasning fant Fevang på løp inn i feltet. Medtaket på brystet var glimrende, men avslutning havnet rett på keeper og returen ble en pløse av et skudd som rullet ubestemt mot streken. Goalgetter Aamodt kom i fart og banket ballen inn i det åpne målet.
2-0 Fredrik Fevang 25'
Strålende soloprestasjon av toppscoreren d
a han på venstrekant lett plukket ballen av Admir Ikeljic, deretter på vei inn i boksen driblet han den samme Ikeljic, skar inn på tvers av målet og scoret med et lavt skudd ved nærmeste gjennom en flokket 5-meter.
3-2 Fredrik Fevang 45' [Øystein Davidsen]
Fevang løp diagonalt mot venstre, Davidsen slo en presis gjennombruddsball, og dermed var Fevang alene med keeper mens TFK ropte offside. Målvakten stormet ut hensynsløst, og Fevang hadde ingen problemer med å gå rundt ham til venstre og trille ballen i det åpne målet.
 
NR   SPILLER KAR MÅL ASS KORT SK PM
    Roger Røvik 8       - -
    Alex Hansen       - -
    Lars Harald Hvidsten 7       - -
    *Morten Hansen       - -
    Andreas Olsen 8       - -
    Øystein Davidsen 8   1   - -
    Amund Hansen 7½       - -
    Torri Kristoffersen 6½       - -
    Terje Aamodt 7 1     - -
    Kim Lerstang 8   1   - -
    Fredrik Fevang 8 2 1   - -
    Jarle Liverød 7     - -
RØVIK
 

M.HANSEN

 

OLSEN

 
ALEX HANSEN  

HVIDSTEN

 

HANSEN

 

DAVIDSEN

 
KRISTOFFERSEN  

T.AAMODT

 

LERSTANG

 

FEVANG

 

KAMPREFERAT OG KARAKTERER VURDERT AV FREDRIK FEVANG

SPILLER O.S.HANSEN A.LERSTANG L.K.LARSEN - - TOTALT

Fredrik Fevang 1 1 1     5
Morten Hansen 1 1       3,5
Amund Hansen   1 1     3,5
Kim Lerstang 1         1,5
Andreas Olsen     1     1,5