Arnadal ILs klubbhus

  Arnadal er en liten bygd i Stokke kommune sentralt i Vestfold fylke. Vi grenser til Andebu i nordvest, Ramnes i nord og Tønsberg i sydøst. Idrettslaget er et samlingspunkt i bygda, og har vært det siden stiftelsen i 1946. I dag er de viktigste aktivitetene i klubben fotball, ski, orientering og idrettsskole for barn.

Fotballaget har vært bygdas store stolthet siden oppstarten i seriesystemet i 1959. Vi har for det meste befunnet oss i 7. divisjon, bortsett fra ett år i 6. divisjon i 2007.

Vår hjemmebane kalles "Sletta" på folkemunne i bygda. Tidenes første kamp her gikk den 18. juni 1958 mellom Arnadal og Vivestad.

Dette nettstedet er en uoffisiell videreføring av klubbens opprinnelige nettsted AFOH, som ble laget, skrevet og drevet av Fredrik Fevang fra oppstarten i 1997 til 2011-12, da idrettslaget ville ha en omstrukturering av nettsidene.

Her på arnadalfotball.net skal vi fortsette med de
(u)høytidelige kamprapportene, spillerprofilene og sitatene som i sin tid kjennetegnet AFOH. Vårt fokus ligger på historikk, statistikk, bilder, profiler og kampreferater. For saker som angår idrettslaget som helhet eller administrativt, viser vi til lagets offisielle nettsider på www.arnadal.no.

 


"Sletta"